...

شرایط طلاق توافقی ایرانیان خارج از کشور توسط گروه وکلای خانواده

  • 1
    مشاوره رایگان تلفنی و آنلاین با وکیل
  • 2
    امکان ارتباط از طریق واتساپ
  • 3
    انجام صفر تا صد پرونده طلاق توافقی
  • 4
    انجام بیش از 5000 پرونده ایرانیان خارج از کشور
  • 5
    بدون نیاز به حضور فیزیکی در دفتر
  • 6
    بدون نیاز به حضور در جلسات مشاور خانواده

طلاق توافقی ایرانیان مقیم خارج از کشور آنلاین + [ویدئو آموزشی]

بروزرسانی: ۲۴ شهریور ۱۴۰۳

استفاده از مشاوره حقوقی در زمینه حقوق خانواده برای ایرانیانی که خارج از ایران زندگی می کنند مانند طلاق توافقی ایرانیان مقیم خارج از کشور، اهمیت مضاعفی نسبت به داخل ایران دارد. به دلیل اینکه این افراد با وجود اقامت در یک کشور خارجی که موجب می شود از قوانین آن کشور تبعیت کنند، تابعیت ایران را دارند و این موضوع ممکن است تعارضاتی را ایجاد کند که تنها با کسب کمک و مشاوره حقوقی از یک وکیل متخصص در امور خانواده قابل حل است.

 

در گروه وکلای خانواده می توانید در هر کجای دنیا که باشید، با استفاده از بهترین وکلای پایه یک متخصص در حقوق خانواده بهترین خدمات حقوقی را در زمینه کلیه امور خانواده از جمله طلاق توافقی ایرانیان مقیم خارج از کشور دریافت کنید. برای آشنایی با مهمترین نکات مربوط به این موضوع و نحوه استفاده از مشاوره حقوقی برای طلاق توافقی ایرانیان مقیم خارج از کشور در این مقاله با ما همراه باشید.

طلاق توافقی ایرانیان خارج از کشور تایع کدام قانون است؟

یکی از مهمترین مسائل ایرانیانی که خارج از کشور اقامت دارند این است که امور مربوط به ازدواج و طلاق آنان بر اساس قانون کدام کشور باید اجرا شود و این امور چگونه باید به ثبت برسد؟ ایرانیانی که در خارج از ایران اقامت دارند، در موارد بسیاری با تعارض میان قوانین کشور محل اقامت خود و ایران که در واقع کشور مورد تابعیت آن ها است مواجه می شوند که مساله بسیار پیچیده ای بوده و نیاز به کسب راهنمایی از متخصصان حقوقی برای رفع تعارض از قوانین دو کشور و پیدا کردن قانون حاکم بر موضوع دارد.

برای مثال اگر یک زوج ایرانی مقیم فرانسه باشند و بخواهند از یکدیگر جدا شوند، نمی دانند باید قوانین محل وقوع طلاق یعنی فرانسه را اجرا کنند و طلاق خود را بر اساس قوانین فرانسه به ثبت برسانند و یا باید بر اساس قوانین ایران اقدام به طلاق نمایند و آن را به ثبت برسانند. در این موقعیت، با استفاده از امکان مشاوره آنلاین با وکیل متخصص خانواده در خصوص طلاق توافقی ایرانیان مقیم خارج از کشور می توانید از این تعارض و سردرگمی رها شوید.

در پاسخ به این مساله باید گفت، اموری مانند ازدواج و طلاق که در زمره احوال شخصیه افراد هستند در هر کجای دنیا تابع قوانین کشور محل تابعیت فرد قرار دارند. به این معنا که اگر زوجی ایرانی بخواهند با توافق یکدیگر در خارج از ایران از یکدیگر طلاق بگیرند، باید قوانین ایران را در خصوص طلاق رعایت کنند تا دولت ایران طلاق آن ها را به رسمیت بشناسد. بنابراین اگر طرفین به ایران رفت و آمد داشته باشند و آثار و تبعات حقوقی طلاق در داخل ایران برای آن ها اهمیت داشته باشد لازم است قوانین طلاق ایران را رعایت کرده و بر اساس این قوانین اقدام حقوقی لازم را انجام دهند.

اعسار از پرداخت مهریه بیشتر بخوانید: اعسار از پرداخت مهریه چیست و نحوه درخواست آن به چه صورت است

تبعات طلاق توافقی ایرانیان مقیم خارج از کشور بدون رعایت قوانین ایران چیست؟

سوال بسیار مهمی که در زمینه طلاق توافقی ایرانیان مقیم خارج از کشور ایجاد می شود این است که اگر زوجی ایرانی در خارج از ایران بدون رعایت قوانین طلاق ایران و ثبت قانونی این طلاق بر اساس قوانین ایران اقدام به طلاق کنند، چه آثار و تبعاتی به لحاظ حقوقی برای آنان ایجاد می شود؟

اگر زوجی در فرانسه صرفاً بر اساس قوانین فرانسه از یکدیگر طلاق بگیرند و در واقع قوانین ایران در خصوص طلاق را رعایت نکنند، دولت ایران این طلاق را به رسمیت نمی شناسد. در واقع تبعات این امر این است که دولت ایران همچنان این زوج را زن و شوهر یکدیگر می شناسد و آثار طلاق را برای آن ها در نظر نمی گیرد. این امر می تواند تبعات مختلفی برای طرفین داشته باشد. برای مثال زن می تواند با مطالبه مهریه و نفقه خود اموال مرد را توقیف کند یا اگر مرد به ایران سفر کرده باشد او را به دلیل این بدهی ممنوع الخروج شدن زوج از بابت مهریه کند.

همچنین مرد هم می تواند در صورت سفر زن به ایران با توجه به اختیار شوهر در این مورد او را ممنوع الخروج کند و اجازه ندهد از ایران خارج شود. در نتیجه لازم است حتما اگر در خارج از ایران قصد جدایی از یکدیگر را دارید، این طلاق را بر اساس قوانین ایران اجرا کنید تا با مشکلات و تبعات ناشی از عدم ثبت طلاق در ایران مواجه نشوید. در ادامه درباره نحوه طلاق توافقی ایرانیان مقیم خارج از کشور و فرایند و تشریفاتی که برای انجام آن لازم است طی کنید توضیحاتی را به شما عزیزان می دهیم.

علاوه بر مقاله حاضر در مقاله زیر هم می توانید اطلاعاتی را درباره طلاق توافقی ایرانیان مقیم خارج از کشور به دست آورید:

انحصار وراثت چقدر طول می کشد بیشتر بخوانید: انحصار وراثت چقدر طول می کشد؟ آشنایی با گروه وکلای خانواده

مراحل طلاق برای ایرانیان مقیم خارج به چه صورت می باشد

تبعات طلاق توافقی ایرانیان مقیم خارج از کشور بدون رعایت قوانین ایران چیست؟

طلاق توافقی ایرانیان مقیم خارج از کشور چگونه بر اساس قانون ایران انجام می شود؟

برای آشنایی با جزئیات ثبت طلاق توافقی ایرانیان مقیم خارج از کشور لازم است حتما از دانش و تجربه یک وکیل متخصص خانواده در ایران استفاده کنید. این فرایند یا قبل از صدور حکم طلاق در کشور محل اقامت انجام می شود و یا پس از صدور حکم طلاق از دادگاه صالح در کشور محل اقامت است که فرایند متفاوتی دارد. اگر دادگاه صالح در کشوری که محل اقامت طرفین است، بر اساس قوانین همان کشور اقدام به صدور حکم طلاق کرده باشد، شما می توانید این حکم طلاق را به دادگاه خانواده صالح در ایران ارائه دهید تا دادگاه خانواده این حکم را تنفیذ کند. منظور از تنفیذ این است که دادگاه این حکم را تایید کرده و امکان ثبت طلاق بر اساس آن را فراهم کند.

تنفیذ حکم طلاق دادگاه خارجی زمانی انجام می شود که دادگاه خانواده عدم مغایرت آن را با قوانین داخلی تایید کند. در واقع اگر حکم دادگاه خارجی با قوانین داخلی مغایرت داشته باشد دادگاه حکم طلاق را تایید نمی کند و طرفین باید بر اساس قوانین ایران تقاضای طلاق کنند. البته در مورد طلاق توافقی به دلیل رضایت و توافق هر دو طرف به وقوع طلاق، احتمال تنفیذ حکم دادگاه خارجی بیشتر است اما در موارد طلاق یک طرفه به خصوص طلاق یک طرفه از سوی زن که قانون ایران قواعد حقوقی خاصی را پیش بینی کرده است، تنفیذ حکم طلاق دشوارتر خواهد بود.

مهریه عندالاستطاعه بیشتر بخوانید: مهریه عندالاستطاعه چیست و چه تفاوتی با مهریه عندالمطالبه دارد

اگر دادگاه کشور محل اقامت طرفین حکم به طلاق نداده باشد و در واقع هیچ حکمی از دادگاه خارجی در خصوص طلاق توافقی طرفین وجود نداشته باشد، طرفین باید با کمک وکیل متخصص خانواده در ایران که به وکالت از آنان عمل می کند، تقاضای طلاق خود را در دادگاه خانواده صالح به رسیدگی ثبت کنند. بر اساس قانون حمایت از خانواده، اگر هر دوی طرفین مقیم خارج باشند دادگاه خانواده تهران صالح به رسیدگی است و اگر فقط یکی از طرفین مقیم خارج باشد، دادگاه خانواده محلی که طرف دیگر در آن سکونت دارد دادگاه صالح محسوب می شود. دادخواستی که وکیل خانواده برای طلاق توافقی ایرانیان مقیم خارج از کشور تنظیم می کند باید مدارکی مانند شناسنامه، عقدنامه و توافق نامه طرفین مورد اصل طلاق و موارد دیگری مانند مهریه را به عنوان پیوست دادخواست طلاق ضمیمه داشته باشد. این مدارک را می توانید با پست برای وکیل ارسال نمایید.

به طور کلی انجام هر یک از این مراحل، چه زمانی که دادگاه خارجی حکم طلاق داده است و می خواهید از دادگاه خانواده ایران تنفیذ این حکم را بخواهید و چه زمانی که می خواهید در ابتدای امر از دادگاه خانواده تقاضای طلاق توافقی کنید، لازم است به یک وکیل خانواده وکالت بدهید تا تمامی این مراحل را در ایران به وکالت از شما انجام دهد.

در گذشته برای اعطای وکالت به وکیل ایرانی در داخل ایران، مراجعه موکل به کنسولگری ایران ضرورت داشت اما در حال حاضر با گسترش دادرسی الکترونیک امکان اعطای وکالت به صورت آنلاین و از هر کجای جهان فراهم شده است. بنابراین شما می توانید برای اعطای وکالت جهت پیگیری طلاق توافقی ایرانیان مقیم خارج از کشور، با ثبت نام در سامانه مخصوصی به نام سامانه میخک به وکیل مورد نظر خود به صورت اینترنتی وکالت بدهید تا بر اساس این وکالت تمامی امور شما را در ایران پیگیری نماید.

وکیل ایرانی برای اجرای طلاق توافقی ایرانیان مقیم خارج از کشور

وکیل ایرانی برای اجرای طلاق توافقی ایرانیان مقیم خارج از کشور

همانطور که در قسمت قبل نیز توضیح داده شد، استفاده از وکیل متخصص خانواده در ایران که بتواند امور حقوقی مربوط به طلاق توافقی ایرانیان مقیم خارج از کشور را به وکالت از طرفین انجام دهد، اهمیت بسیار زیادی برای آن ها دارد زیرا معمولا افرادی که خارج از ایران اقامت دارند به دلیل مشغله و بنا به دلایل مختلف دیگر به راحتی نمی توانند به ایران سفر کنند و خودشان امور حقوقی طلاق را در دادگاه خانواده پیش ببرند. به همین دلیل، استفاده از وکیلی که به نمایندگی از افراد این امور را به سرانجام برساند، بیش از سایر پرونده ها ضرورت پیدا می کند و نیازش احساس می شود.

علاوه بر این، مساله طلاق توافقی ایرانیان مقیم خارج از کشور به دلیل دخالت داشتن قوانین یک کشور دیگر در صدور حکم طلاق، مساله پیچیده ای است که برای حل تعارضات مربوط به آن و خروج از سردرگمی نیاز به کسب دانش و تجربه از مشاور و وکیل متخصص حقوقی خواهید داشت. بنابراین، در این دعاوی استفاده از افراد متخصص مهمترین نقش را ایفا می کند که گروه وکلای خانواده می توانند در نهایت کیفیت و اطمینان خاطر این نیاز شما به خدمات حقوقی را برطرف نمایند.

در گروه وکلای خانواده، در کنار تخصص و تمرکز ویژه وکلای پایه یک بر حقوق خانواده که منجر به دقت عمل فوق العاده در آشنایی با قوانین و مقررات خانواده شده است، تنوع خدمات حقوقی با توجه به نیازهای گوناگون مراجعان باعث شده است انواع خدمات حقوقی در بسترهای گوناگون از جمله مشاوره حقوقی تلفنی و مشاوره حقوقی خانواده آنلاین به تمامی ایرانیان در سراسر جهان ارائه گردد. در گروه وکلای خانواده، شما می توانید دقیق ترین و به‌روزترین اطلاعات را در خصوص انواع امور خانواده از جمله طلاق توافقی به دست آورید و در صورت نیاز، با اعطای وکالت به وکیل ایرانی حکم طلاق توافقی خود را در اسرع وقت از دادگاه خانواده بگیرید.

برای آشنایی با نحوه استفاده از این خدمات کافی است از طریق شماره تماس های درج شده در سایت با ما در تماس باشید.

لینک کوتاه

https://vakil-khanevade.com/?p=478

اشتراک گذاری این مطلب

سوالات و نظرات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره تلفنی رایگان مشاوره تلفنی رایگان - 02191001312